Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Museoteatteria Menopelileikki -näyttelyssä

4.5.2019 @ 10:00 - 11:00

Monikkoperheiden oma näytös Lelumuseo Hevosenkengän Menopelileikki-näyttelyyn liittyvästä teatteriesityksestä järjestetään lauantaina 4.5.2019 klo 10 alkaen 1-3 -vuotiaille  näyttelykeskus Weegeessä.

Klo 10: Minimenopelit

Museoteatterimatka 1-3 -vuotiaille taaperoille

Eri aistihavaintoja hyödyntävässä osallistavassa museoteatterihetkessä taaperoille tutkitaan liikennettä äänien, tuntemusten ja värien kautta. Millainen on punainen väri, mitä se liikenteessä tarkoittaa? Millainen ääni on metrossa? Osaatko matkia auton ääntä? Oppaana leikkihetkessä on lempeä vieras ulkoavaruudesta nimeltään Töt joka ihmettelee maapallon liikenteen ihmeellisyyksiä yhdessä yleisön kanssa. Esitykseen mahtuu 20 taaperoa vanhempineen.

Esityksen jälkeen on mahdollista tutustua Lelumuseon näyttelyyn. Huom! Näyttelykeskus Weegee avautuu yleisölle vasta klo 11 ja sen muihin museoihin on lunastettava lippu erikseen. Esityksen kesto on noin puoli tuntia ja niiden jälkeen on noin puoli tuntia aikaa tutustua Lelumuseoon.

Liput HMP:n jäsenille 9 € / lapsi ja ei-jäsenille 11 €/lapsi

Ilmoittautuminen Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulla tai sähköpostilla tapahtuma@hmp.fi 10.4. – 2.5.2019. Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivu näkyy Jäsenille-osiossa sisäänkirjautuneille käyttäjille. Viimeinen peruutuspäivä on 2.5.2019. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut sitoutuu lunastamaan liput, jos hän ei pystykään käyttämään lippuja eikä lipuille ei löydy toista käyttäjää. Liput laskutetaan jäseniltä 3.5.2019 ja laskulle tulee 7 pv maksuaika.

Näyttelykeskus WeeGee on vain 10 min kävelymatkan päässä Tapiolan metroasemalta. Alueella on hyvin paikoitustilaa. Lue lisää kulkuyhteyksistä

Tiedot

Päivämäärä:
4.5.2019
Aika:
10:00 - 11:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä
Ahertajantie 5
Espoo,
Kotisivu:
https://lelumuseohevosenkenka.fi/

Järjestäjä

Helsingin Seudun Monikkoperheet ry
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi