Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten olympialaiset

19.8.2018 @ 09:30 - 12:00

Tervetuloa perinteisiin lasten olympialaisiin Hakunilan urheilupuiston yleisurheilukentälle! Lajeina ovat pallonheitto, pituushyppy ja juoksu. Kaikenikäiset lapset, monikot ja heidän sisaruksensa, ovat tervetulleita ja kaikki kilpailijat palkitaan mitalilla juoksuosuuden jälkeen.

Kilpailunumeroiden jako alkaa klo 9.00. Ilmoittautumisen (mahdollisuuksien mukaan ennakkoon) yhteydessä jaetaan juoksusarjojen aikataulu. Juoksussa yhteiset sarjat tytöille ja pojille, jako tehdään ikäsarjoittain alkaen 1-vuotiaista ja juoksujen aikataulu on nuorimmista vanhimpiin.

Kilpailut alkavat klo 9.30 kilpailijoille ja huoltojoukoille yhteisellä venyttelyllä. Pituushypyssä ja pallonheitossa voi käydä oman aikataulun mukaan.

Aiemmilta vuosilta tuttu Stadin Kössi on paikalla myymässä kahvia, virvokkeita, hodareita, jätskiä yms. Korttimaksu mahdollista.

Saavuttehan paikalle ajoissa. Parkkitilaa on runsaasti urheilukentän läheisyydessä.

Tervetuloa iloiseen ja hauskaan liikuntatapahtumaan koko perheen voimin!

Ennakkoilmoittautuminen Jäsenille-osion sähköisellä lomakkeella 25.6.-15.8.2018. Muista ilmoittaa lasten iät täysinä vuosina tapahtumapäivänä sekä etu- ja sukunimet! Näiden tietojen mukaan kilpailijat jaetaan juoksusarjoihin ja he saavat kilpailunumerot.

Lisätietoja (ei ilmoittautumisia): tapahtuma@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
19.8.2018
Aika:
09:30 - 12:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Hakunilan urheilupuisto
Luotikuja
Vantaa, 01200 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi