Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seikkailupuisto Korkee – kantoradat

kesäkuu 3 @ 13:00 - 18:00

10€

Seikkailupuisto Korkee on koko perheen ekologinen köysiseikkailupuisto, josta löytyy haastetta eritasoisille seikkailijoille eläviin puihin rakennettuilla radoilla. Lasten Kanto-radat on rakennettu kompaktisti toistensa läheisyyteen ja muiden suorituksia on helppo seurata ja ohjata maan tasalta vieressä kulkien. Tämä on tosi kiva tapahtuma, jossa tapaa muita monikkoperheitä ja voi tutustua kiipeilyn lomassa.

Pienempiä osallistujia odottavat juuri heille suunnitellut kolme hauskaa ja haastavaa KORKEE kanto –seikkailurataa, joilla on 20 tehtävää ja vaijeriliukua. Osallistujilla pitää olla mukana täysi-ikäinen huoltaja mukana (1 huoltaja/4 seikkailijaa). Varusteiksi tarvitset: tukevapohjaiset kengät (ei crocs tai sandaalit), normaalit ulkoiluvaatteet sekä iloisen seikkailijan meininingin! Kantoradoilla kiipeilijän pitää olla 90-140 cm pitkä ja alle 40 kg.

Pienemmille kiipeilijöille on 2 x 20 lapsen ryhmää klo 13 ja klo 16. Osallistumismaksu 10 e / lapsi. (normaalihinta 14 e).

Tapahtuma toteutetaan, jos ryhmissä on yhteensä vähintään 20 osallistujaa. Maksutiedot saat ilmoittautumisvahvistuksessa. Ilmoittautuminen  Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulla 14.5. – 1.6.2018. Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivu näkyy Jäsenille-osiossa sisäänkirjautuneille käyttäjille.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 3
Aika:
13:00 - 18:00
Hinta:
10€
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Seikkailupuisto Korkee
Mustikkamaanpolku 2
Helsinki,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi