Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Monikkomuskarit

13.3.2021 @ 10:00 - 17:00

Liikkuva Laulureppu – Mari & Timo Oulusta – on tehnyt monikkoperheille kolme muskarivideota Youtubeen. Elävä musiikki hieroo lapsen kaikkia aisteja ja antaa lapselle kokonaisvaltaisen kokemuksen yhteisestä musiikkihetkestä. Muskari on kiva yhteinen hetki lapsille ja vanhemmille.  Näitä muskarivideoita katsotaan monikkoperheissä ympäri Suomen. Olisi kiva saada perheiltä kuvia Instagramiin omista muskarihetkistä, käytäthän kuvien kanssa  #monikotmuskarissa.

1. Muskari 0-1 -vuotiaille. Siinä osallistujalla voisi olla mukana kulkunen tai joku kilisevä vauvan lelu, marakassi (tai itse askarreltu purkkimarakassi) ja puhdas maalipensseli, sivellin, pullasuti tms.

2. Muskari n. 1-3 -vuotiaille (passaa isommille ja pienemmillekin). Tässä muskarissa tarvitaan rumpu tai joku ämpäri tai kippo rummuksi, marakassi (tai itse tehty purkkimarakassi) sekä viilipurkin pohjasta tai pahvista askarreltu lumihiutale (muskarissa näytetään minkälainen se on).

3. Muskari n. 3-5 -vuotiaille (sopii pienemmillekin). Tässä muskarissa tarvitaan kulkunen (tai joku kilisevä lelu, joulukulkunen tms.), rumpu (tai kippo, ämpäri tms.) marakassi (tai omatekoinen purkkimarakassi) sekä pikkuauto.

Yksi muskari kestää noin 30 min. Videot ovat katsottavissa toukokuun loppuun asti. Videot on tarkoitettu vain monikkoperheyhdistysten jäsenten käyttöön, joten pyydämme ettei niitä jaettaisi muille.

Muskarivideoiden linkit kaikille yhdistyksen jäsenille sähköpostitse lauantaina 13.3. klo 10 mennessä. Viesti saattaa mennä mainos- tai roskapostiin.

Tiedot

Päivämäärä:
13.3.2021
Aika:
10:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com