Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tatu ja Patu Helsingissä -teatteriesitys

13 maaliskuun @ 13:00 - 15:00

18€ - 40€

HUOM! Uusi ajankohta la 13.3. klo 13

Outolalaiset veljekset Tatu ja Patu saapuvat Helsinkiin vierailemaan serkkunsa Jorin luona. Jori on kaikkien aikojen menestynein outolalainen, mutta niin kiireinen, että veljeksillä on täysi työ pysyä Jorin perässä. Seikkaillessaan ympäri Helsinkiä Tatu ja Patu kohtaavat monia ihmeitä kuten feissarin, liikennevalot, ravintolapäivän sekä kurahaalareihin sonnustautuneet mahdollisesti vaaralliset liivijengit.

Sami Rannilan ohjaama ja Kari Mäkirannan säveltämä musiikkinäytelmä leikittelee lastenteatterin ja musikaalien perinteillä riemukkaasti. Lapset lumoava löytöretki on täynnä vauhtia, yllättäviä käänteitä, mehukasta huumoria ja visuaalista upeutta, jota vain Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä voidaan tarjota.

Suositusikä 4-vuotiaasta alkaen.

Yhdistys on varannut la 13.3.  klo 13 esitykseen lippuja ensimmäiselle parvelle riveille 1 ja 2 . Liput myydään yhdistyksen ensisijaisesti jäsenperheille. Lippujen hinta on 18 eur /lapsi ja 40 eur/aikuinen.  Mikäli lippuja jää varaamatta, niin niitä voidaan myydä yhdistyksen ulkopuolisillekin lähempänä tapahtumaa ilmoitettavaan hintaan.

Ilmoittautuminen 12.2.2021 mennessä Jäsenille-osion Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivun kautta (sivu näkyy valikossa Jäsenille-kohdan alla, kun on rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi ja on sisäänkirjautuneena sivustolle).

Osallistumisen peruutus viimeistään 12.2.2021, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut sitoutuu maksamaan varaamansa liput, jos hän ei pystykään käyttämään lippuja eikä lipuille ei löydy toista käyttäjää yhdistyksen kautta. Liput laskutetaan jäseniltä 13.- 14.3. ja laskulle tulee 7 pv maksuaika. 12.2. jälkeen ilmoittautuneille varaus on sitova. Yhdistys varaa oikeuden muuttaa näitä aikatauluja.

Lisätietoja tapahtuma@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
13 maaliskuun
Aika:
13:00 - 15:00
Hinta:
18€ - 40€
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Helsingin kaupunginteatteri
Eläintarhantie 5
Helsinki,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi