Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Monikkovauva ja uni -verkkoluento

10.4.2021 @ 16:00 - 17:30

Monikkovauva ja uni- verkkoluennolla opit unen biologiasta ja pienen lapsen kehityksestä. Luento tarjoaa vinkkejä siihen, miten voit lempeästi ja lapsentahtisesti auttaa vauvojasi nukkumaan paremmin huomioiden monikkouden tuomat haasteet.

Luennoitsijana toimii Unihiekkaa uniohjaaja Laura Jalkanen, 1,5- vuotiaiden kaksosten äiti ja sosiaalialan ammattilainen.

Luennon kesto 1,5h (sis. 15-30min aikaa kysymyksille). Verkkoluennon alustana toimii Googlen Meet videopuheluyhteys, joka ei vaadi rekisteröitymistä. Tietokoneella Meet toimii selaimella, klikkaat vain sähköpostiin saamaasi linkkiä.  Mobiililaitteella katsoessa tulee ladata Meet-sovellus, jolloin klikatessasi sähköpostiin saamaasi linkkiä sovellus avautuu. Luento tallennetaan, joten jos et pääse osallistumaan live-luennolle, voit katsoa sen sinulle sopivana ajankohtana. Linkki tallenteeseen toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa toukokuun loppuun asti.

Tapahtuma on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille ja on maksuton.

Ilmoittaudu verkkoluennolle viimeistään 10.4. klo 12. Linkki  ilmoittautumislomakkeeseen löytyy Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulta, joka näkyy Jäsenille-valikossa vain sivustolle sisäänkirjautuneille yhdistyksen jäsenille. Ilmoittautuneille lähetetään linkki verkkotapahtumaan viimeistään tapahtumapäivänä. Ethän jaa linkkiä eteenpäin. Luento on vain Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n jäsenille ja ilmoittautuneiden jäsenyys tarkistetaan. Vuoden 2021 jäsenmaksu tulee olla maksettuna voidakseen osallistua tapahtumaan.

Tiedot

Päivämäärä:
10.4.2021
Aika:
16:00 - 17:30
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com