Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vatsalihas- ja erkaumaworkshop

17 huhtikuun @ 15:00 - 16:30

Eikö vatsasi tunnu olevan entisellään raskauden jälkeen? Tuntuuko että et saa hallintaa keskivartaloosi niinkuin ennen? Kipeytyykö selkä? Raskaana ollessa vatsalihakset joutuvat kovaan venytykseen, etenkin monikkoraskauksissa. Synnytyksen jälkeen vatsa ei aina palaudu ennalleen, vaan saattaa näyttää kuin olisit edelleen raskaana.

Tässä verkkotapahtumassa saat tietoiskun suorien vatsalihasten erkaantumasta ja opit muutamia erilaisia vatsalihasharjoitteita. Tapahtuma sopii myös odottajille.

Verkkotapahtuman vetää monikkoäiti ja fysioterapeutti Mari Camut, joka on tehnyt fysioterapeuttiopintojensa lopputyön suorien vatsalihasten erkaantumasta synnyttäneillä naisilla ja siihen soveltuvista vatsalihasliikkeistä. Mari myös kuntouttaa työkseen asiakkaita, joilla on vatsalihasten erkaantumaa tai lantionpohjan toimintahäiriöitä.

Pukeudu rennosti, puolet ajasta jumpataan. Varaa siksi hieman lattiatilaa ja jumppamatto. Tehdään myös seinää vasten liikkeitä. Jos kotoa löytyy tennispallo tai vastaava, jumppakuminauha ja pilatespallo tai n. 20 cm halkaisijaltaan pehmeä pallo (joka ei mene ihan kasaan painamalla) varaa nämäkin lähettyville.

Tilaisuus on maksuton  ja avoin vain yhdistyksen jäsenille. Workshop toteutetaan verkkotapahtumana ja näillä näkymin Google Meets -alustalla, voit osallistua kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Videoyhteys olisi hyvä voida pitää auki, jotta Mari voi katsoa miten teet jumppaliikkeet. Tapahtuman kesto on 1,5 h, josta puolet on varattu tietoiskulle ja puolet jumpalle.

Ryhmään mahtuu 15 monikkoäitiä. Mikäli kaikki halukkaat eivät tällä kertaa mahdu mukaan, niin tapahtuma mahdollisesti uusitaan syksyllä.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 16.4. Linkki  ilmoittautumislomakkeeseen löytyy Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulta, joka näkyy Jäsenille-valikossa vain sivustolle sisäänkirjautuneille yhdistyksen jäsenille. Ilmoittautuneille lähetetään linkki verkkotapahtumaan viimeistään tapahtumapäivänä. Ethän jaa linkkiä eteenpäin. Tapahtuma on vain Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n jäsenille ja ilmoittautuneiden jäsenyys tarkistetaan. Vuoden 2021 jäsenmaksu tulee olla maksettuna voidakseen osallistua tapahtumaan.

Lisätietoja tarvittaessa tapahtuma@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
17 huhtikuun
Aika:
15:00 - 16:30
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi