Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mimin ja Kukun Supersankarikoulu

18.4.2021 @ 14:00 - 14:30

Tervetuloa kaikki lapset ja lapsenmieliset mukaan Mimin ja Kukun Supersankarikouluun! Opetellaan yhdessä supersankarin perustaitoja –  Pelastat pienen ystävän pulasta! Teatteria, tanssia ja liikuntaleikkejä, sekä ripaus taikaa. Venytellään, hengitellään ja treenataan supervoimia! Tarvitset: juomapullon ja jonkin värikkään asian (voi olla vaikka värikäs sukka jalassasi.) Musiikkiliikuntaa ja Lockenlollia!

Tapahtuma on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenperheille ja on maksuton. Musiikkiliikunta sopii ihan kaiken ikäisille!

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 17.4. Linkki  ilmoittautumislomakkeeseen löytyy Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulta, joka näkyy Jäsenille-valikossa vain sivustolle sisäänkirjautuneille yhdistyksen jäsenille. Ilmoittautuneille lähetetään linkki verkkotapahtumaan viimeistään tapahtumapäivänä. Ethän jaa linkkiä eteenpäin. Tapahtuma on vain Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n jäsenille ja ilmoittautuneiden jäsenyys tarkistetaan. Vuoden 2021 jäsenmaksu tulee olla maksettuna voidakseen osallistua tapahtumaan.

 

Tiedot

Päivämäärä:
18.4.2021
Aika:
14:00 - 14:30
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com