Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perhevalmennus osa 1: Monikkoraskaus ja -synnytys

21 huhtikuun @ 17:00 - 19:00

Perhevalmennuksen ensimmäisessä osuudessa Naistenklinikan synnytysosaston lääkäri kertoo monikkoraskaudesta lääke- ja tilastotieteellisestä sekä biologisesta näkökulmasta. Kätilö kertoo odotuksesta ja synnytyksestä, siihen valmistautumisesta sekä sairaalassaolosta (erityisesti HUS / Naistenklinikka).

Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki monikko-odottajat tulevasta synnytyssairaalasta riippumatta. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Perhevalmennus toteutetaan verkkotapahtumana (Teams). Tapahtumaa ei tallenneta. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon viimeistään 20.4. tällä lomakkeella https://forms.gle/DzzcGiQTLqJsX1iC9. Jälki-ilmoittautumisetkin pyritään huomiomaan.

Suosittelemme tutustumaan myös Suomen Monikkoperheet ry:n tuottamaan Hyvä alku monikkovanhemmuuteen -kurssiin https://www.hyvakysymys.fi/kurssi/hyva-alku-monikkovanhemmuuteen/

Tilaisuus alkaa klo 17.00 Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n lyhellä alustuksella.

Perhevalmennus osa II: Monikkoarki – imetyksen tuki ja monikkovanhempia vertaistukipuhujina pidetään myös verkkotapahtumana kahtena iltana 28.4. ja 5.5. klo 17-19. Näihin iltoihin ilmoittaudutaan erikseen.

Syksyn valmennusjakso pidetään olettavasti elo-syyskuussa, tapahtumat julkaistaan kun aikataulu saadaan asiantuntijoiden kanssa sovittua.

Lisätietoja perhevalmennus@hmp.fi ja https://www.facebook.com/hmp.monikkoperhevalmennus

Tiedot

Päivämäärä:
21 huhtikuun
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Perhevalmennus
Sähköposti:
perhevalmennus@hmp.fi
Kotisivu:
https://www.facebook.com/hmp.monikkoperhevalmennus