Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Parkour-kokeilutunnit

6.5.2023 @ 14:00 - 16:00

Tervetuloa kokeilemaan parkouriin! Parkourakatemian kokenut ohjaaja tutustuttaa lapset (ja aikuiset) parkouriin Pasilan monipuolisessa parkourpuistossa.

Parkourissa lasten liikuntataidot kehittyvät monipuolisesti. Harjoituksissa lapset oppivat liikunnallisia perustaitoja ja esimerkiksi koordinaatio, kehonhallinta, tasapaino ja nopeus kehittyvät pelien, leikkien ja sopivien lajiharjoitteiden avulla. Keskeistä on, että lapsi pääsee liikkumaan ja haastamaan itseään omien kykyjensä puitteissa. Lapsi innostuu toivottavasti käyttämään opittuja taitoja myös kotikulmien tarjoamassa harjoitusympäristössä! Aikuiset voivat osallistua tapahtumaan lastensa kanssa, erityisesti pienempien ryhmässä vanhempien mukanaolo on tarpeen.

Tapahtumassa on kaksi 12 lapsen ryhmää

  • 4-6 -vuotiaat klo 14-15
  • 7-10 -vuotiaat klo 15-16

Pasilan parkourpuisto sijaitsee Käpylän liikuntapuiston reunalla, Velodromin takana liikuntapuiston Messukeskuksen puolella. Huom! Messukeskuksen vieressä olevalta aidatulta parkkipaikalta ei ole kulkua parkourpuistoon. Navigaattori saattaa ohjata osoitteen perusteella tuolle parkkipaikalle.

Tapahtuma on jäsenperheille maksuton. Ilmoittautuminen tapahtumaan jäsenrekisterissä 1.4. – 5.5.2023.

Tiedot

Päivämäärä:
6.5.2023
Aika:
14:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Pasilan Parkourpuisto
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com