Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vatsalihas- ja erkaumaworkshop

7.5.2023 @ 13:00 - 15:00

Eikö vatsasi tunnu olevan entisellään raskauden jälkeen? Tuntuuko että et saa hallintaa keskivartaloosi niinkuin ennen? Kipeytyykö selkä? Raskaana ollessa vatsalihakset joutuvat kovaan venytykseen, etenkin monikkoraskauksissa. Synnytyksen jälkeen vatsa ei aina palaudu ennalleen, vaan saattaa näyttää kuin olisit edelleen raskaana. Tässä myös odottajille (oman kunnon mukaan) sopivassa tapahtumassa saat tietoiskun suorien vatsalihasten erkaantumasta ja opit muutamia erilaisia vatsalihasharjoitteita.

Tapahtuman vetää monikkoäiti ja fysioterapeutti Mari Camut, joka on tehnyt fysioterapeuttiopintojensa lopputyön suorien vatsalihasten erkaantumasta synnyttäneillä naisilla ja siihen soveltuvista vatsalihasliikkeistä. Mari myös kuntouttaa työkseen asiakkaita, joilla on vatsalihasten erkaantumaa tai lantionpohjan toimintahäiriöitä.

Pukeudu rennosti, noin puolet ajasta jumpataan. Varaa workshoppia varten valmiiksi jokin alustan esim jumppamatto, tennispallo tai muun pienen pallo, jumppakuminauha (jos sellainen löytyy) ja pienet painot 1-2kg (tai vesipullot yms).Videoyhteys olisi hyvä voida pitää auki, jotta Mari voi katsoa miten teet jumppaliikkeet.

Tapahtuman hinta on yhdistyksen jäsenille 10 euroa. Ryhmään mahtuu 15 monikkoäitiä. Verkkotapahtumaa ei tallenneta. Ilmoittaudu  tapahtumaan jäsenrekisterissä 6.4. – 6.5. välisenä aikana. Ilmoittautuneille lähetetään linkki verkkotapahtumaan viimeistään tapahtumapäivänä. Ethän jaa linkkiä eteenpäin.

Tapahtuma on vain Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n jäsenille ja ilmoittautuneiden jäsenyys tarkistetaan. Vuoden 2023 jäsenmaksu tulee olla maksettuna voidakseen osallistua tapahtumaan.

Lisätietoja tarvittaessa tapahtuma.hmp@gmail.com

Tiedot

Päivämäärä:
7.5.2023
Aika:
13:00 - 15:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com