Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perhevalmennus: Monikkoarki 2

16.11.2022 @ 17:00 - 19:00

Perhevalmennus järjestetään Teams-tapahtumana. Monikkoarki-osuus jaetaan kahdelle illalle ke 9.11. ja 16.11. 

Monikkovanhemmat kertovat omien kokemustensa pohjalta mm. monikkojen odotuksesta, synnytyksestä, imetyksestä ja alkuajoista kotona. Lisäksi aiheina voi olla esim. isän rooli, sisarusten huomioonottaminen, kodin hankinnat ja järjestelyt sekä erilaiset käytännön vinkit.

Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki monikko-odottajat tulevasta synnytyssairaalasta riippumatta. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan on tarpeen, linkki Teams-tapahtumaan lähetetään vain ennakkoon ilmoittautuneille.

Imetyksen Tuki ry on toisessa vertaistuki-illassa kertomassa sekä monikkojen imetyksestä että imetykseen yleisesti liittyvistä asioista.

Vertaistuki-iltoihin ilmoittaudutaan erikseen. Keskiviikon 9.11. vertaistuki-iltaan ilmoittaudutaan tällä lomakkeella https://forms.gle/9TkdZJjxTXrctfpb8 ja 16.11. vertaistuki-iltaan tällä lomakkeella https://forms.gle/JwS5Hb65d5NmeepB8

Kannattaa seurata myös yhdistyksen tiedotusta  https://www.facebook.com/helsinginseudunmonikkoperheet/  ja https://www.facebook.com/hmp.monikkoperhevalmennus/

Lisätietoja tarvittaessa perhevalmennus@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
16.11.2022
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma