Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ostosilta KappAhl Iso Omena

19.11.2022 @ 18:00 - 20:00

Toivetapahtuma järjestetään taas – shoppailuilta Iso Omenan KappAhlissa! Nyt pääsee ostoksille rauhassa, ilman sylillistä lapsia tai ruuhkaa sovituskoppeihin, ja vieläpä edullisesti ja erittäin hyvässä seurassa! Tervetuloa raikastamaan vaatekaapin sisältöä ja hankkimaan vaatetusta pikkujouluihin  ja joulujuhliin tai arkeen.

Espoon Iso Omenan KappAhl tarjoaa meille exclusive-ostosillan: liikkeen sulkiessa ovensa muulta yleisöltä klo 18 ystävällinen henkilökunta jää auttamaan meitä vaatevalinnoissamme. Valikoima kattaa niin naisten, lasten kuin miestenkin vaatteet ja asusteet. Jotta päätöksenteko olisi helppoa, saamme 25 % alennusta normaalihintaisista tuotteista. Kiireettömän ostosillan kruunaa pikkusyötävä ja alkoholiton juomatarjoilu. Voiko shoppailu olla enää mukavampaa?

Tilaisuus on ensisijaisesti HMP:n jäsenille, mutta jäsen voi ottaa mukaan ystäviä tai perheenjäseniä. Myös jäsenperheiden lapset ovat tervetulleita tekemään omat vaatevalintansa.

Ennakkoilmoittautuminen jäsenrekisterissä https://flomembers.com/helsingin-seudun-monikkoperheet mielellään, 13.11. mennessä jotta tiedetään saadaanko tapahtumaan riittävästi osallistujia (minimiosallistujamäärä 30 henkeä). Kaikki mahtuvat mukaan, mutta KappAhl tarvitsee osallistujamäärän tarjoilua varten. Voit ilmoittaa mukaan myös teinejä tai pienempiä lapsia.

Voit ilmoittautua mukaan nyt jo, muistuttelemme sitten lähemmin tapahtumaa.

Tiedot

Päivämäärä:
19.11.2022
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

KappAhl Iso Omena
Piispansilta 11
Espoo,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com