Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vatsalihas- ja erkaumaworkshop

20.11.2022 @ 13:45 - 15:45

Eikö vatsasi tunnu olevan entisellään raskauden jälkeen? Tuntuuko että et saa hallintaa keskivartaloosi niinkuin ennen? Kipeytyykö selkä? Raskaana ollessa vatsalihakset joutuvat kovaan venytykseen, etenkin monikkoraskauksissa. Synnytyksen jälkeen vatsa ei aina palaudu ennalleen, vaan saattaa näyttää kuin olisit edelleen raskaana. Tässä myös odottajille (oman kunnon mukaan) sopivassa tapahtumassa saat tietoiskun suorien vatsalihasten erkaantumasta ja opit muutamia erilaisia vatsalihasharjoitteita.

Tapahtuman vetää monikkoäiti ja fysioterapeutti Mari Camut, joka on tehnyt fysioterapeuttiopintojensa lopputyön suorien vatsalihasten erkaantumasta synnyttäneillä naisilla ja siihen soveltuvista vatsalihasliikkeistä. Mari myös kuntouttaa työkseen asiakkaita, joilla on vatsalihasten erkaantumaa tai lantionpohjan toimintahäiriöitä.

Pukeudu rennosti, noin puolet ajasta jumpataan. Varaa workshoppia varten valmiiksi jokin alustan esim jumppamatto, tennispallo tai muun pienen pallo, jumppakuminauha (jos sellainen löytyy) ja pienet painot 1-2kg (tai vesipullot yms).Videoyhteys olisi hyvä voida pitää auki, jotta Mari voi katsoa miten teet jumppaliikkeet.

Tapahtuma on yhdistyksen jäsenille maksuton. Ryhmään mahtuu 15 äitiä. Jos ryhmä ei täyty yhdistyksen jäsenistä, niin ryhmään voidaan ottaa yhdistyksen ulkopuolisia osallistujia 15 eur osallistumismaksulla. Huom! Muutettu verkkotapahtumaksi.

Lisätietoja tarvittaessa tapahtuma.hmp@gmail.com

Tiedot

Päivämäärä:
20.11.2022
Aika:
13:45 - 15:45
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com