Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perhevalmennus osa 1: Monikkoraskaus ja -synnytys

3.2.2021 @ 17:00 - 19:00

Perhevalmennuksen ensimmäisessä osuudessa Naistenklinikan synnytysosaston lääkäri kertoo monikkoraskaudesta lääke- ja tilastotieteellisestä sekä biologisesta näkökulmasta. Kätilö kertoo odotuksesta ja synnytyksestä, siihen valmistautumisesta sekä sairaalassaolosta (erityisesti HUS / Naistenklinikka).

Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki monikko-odottajat tulevasta synnytyssairaalasta riippumatta. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Perhevalmennus toteutetaan verkkotapahtumana (Teams). Tapahtumaa ei tallenneta. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon viimeistään 2.2. tällä lomakkeella https://forms.gle/sVPP3xc5CjMc64Kr8 . Jälki-ilmoittautumisetkin pyritään huomiomaan.

Suosittelemme tutustumaan myös Suomen Monikkoperheet ry:n tuottamaan Hyvä alku monikkovanhemmuuteen -kurssiin https://www.hyvakysymys.fi/kurssi/hyva-alku-monikkovanhemmuuteen/

Tilaisuus alkaa klo 17.00 Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n alustuksella.

Perhevalmennus osa II: Monikkoarki (imetyksen tuki mukana toisena illoista) ja monikkovanhempia vertaistukipuhujina pidetään myös verkkotapahtumana kahtena iltana 10.2. ja 17.2. klo 17-19. Näihin iltoihin ilmoittaudutaan erikseen.

Kevään valmennusjakso pidetään näillä näkymin huhtikuussa, tapahtumat julkaistaan heti kun aikataulu saadaan sovittua.

Lisätietoja perhevalmennus@hmp.fi ja https://www.facebook.com/hmp.monikkoperhevalmennus

Tiedot

Päivämäärä:
3.2.2021
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Perhevalmennus
Sähköposti
perhevalmennus@hmp.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto