Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tatu ja Patu Helsingissä -teatteriesitys

17 lokakuun @ 13:00 - 17:00

Outolalaiset veljekset Tatu ja Patu saapuvat Helsinkiin vierailemaan serkkunsa Jorin luona. Jori on kaikkien aikojen menestynein outolalainen, mutta niin kiireinen, että veljeksillä on täysi työ pysyä Jorin perässä. Seikkaillessaan ympäri Helsinkiä Tatu ja Patu kohtaavat monia ihmeitä kuten feissarin, liikennevalot, ravintolapäivän sekä kurahaalareihin sonnustautuneet mahdollisesti vaaralliset liivijengit.

Sami Rannilan ohjaama ja Kari Mäkirannan säveltämä musiikkinäytelmä leikittelee lastenteatterin ja musikaalien perinteillä riemukkaasti. Lapset lumoava löytöretki on täynnä vauhtia, yllättäviä käänteitä, mehukasta huumoria ja visuaalista upeutta, jota vain Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä voidaan tarjota.

Suositusikä 4-vuotiaasta alkaen.

Yhdistys on ostanut klo 13 esitykseen lippuja permannolle riveille 4-9 . Liput myydään yhdistyksen ensisijaisesti jäsenperheille. Lippujen hinta on enintään 18 eur /lapsi ja 35 eur/aikuinen.  Mikäli lippuja jää varaamatta, niin niitä voidaan myydä yhdistyksen ulkopuolisillekin lähempänä tapahtumaa ilmoitettavaan hintaan.

Ennakkoilmoittautuminen 16.1. – 31.3.2020 Jäsenille-osion Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivun kautta (sivu näkyy, kun on rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi ja on sisäänkirjautuneena sivustolle). Ennakkoilmoittautumisen peruutus viimeistään  31.3.2020.

Lisätietoja tapahtuma@hmp.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
17 lokakuun
Aika:
13:00 - 17:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Helsingin kaupunginteatteri
Eläintarhantie 5
Helsinki,
+ Google Map

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi