Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tatu ja Patu Helsingissä -teatteriesitys PERUTTU

30.1.2021 @ 12:00 - 14:00

HUOM! Esitys on peruttu. Uutta ajankohtaa ei ole tiedossa toistaiseksi.

Outolalaiset veljekset Tatu ja Patu saapuvat Helsinkiin vierailemaan serkkunsa Jorin luona. Jori on kaikkien aikojen menestynein outolalainen, mutta niin kiireinen, että veljeksillä on täysi työ pysyä Jorin perässä. Seikkaillessaan ympäri Helsinkiä Tatu ja Patu kohtaavat monia ihmeitä kuten feissarin, liikennevalot, ravintolapäivän sekä kurahaalareihin sonnustautuneet mahdollisesti vaaralliset liivijengit.

Sami Rannilan ohjaama ja Kari Mäkirannan säveltämä musiikkinäytelmä leikittelee lastenteatterin ja musikaalien perinteillä riemukkaasti. Lapset lumoava löytöretki on täynnä vauhtia, yllättäviä käänteitä, mehukasta huumoria ja visuaalista upeutta, jota vain Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä voidaan tarjota.

Suositusikä 4-vuotiaasta alkaen.

Yhdistys on ostanut klo 12 esitykseen lippuja permannolle riveille 5-11 . Liput myydään yhdistyksen ensisijaisesti jäsenperheille. Lippujen hinta on 18 eur /lapsi ja 40 eur/aikuinen.  Mikäli lippuja jää varaamatta, niin niitä voidaan myydä yhdistyksen ulkopuolisillekin lähempänä tapahtumaa ilmoitettavaan hintaan.

Ilmoittautuminen 20.1.2021 mennessä Jäsenille-osion Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivun kautta (sivu näkyy, kun on rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi ja on sisäänkirjautuneena sivustolle).

Osallistumisen peruutus viimeistään 7.1.2021, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut sitoutuu maksamaan varaamansa liput, jos hän ei pystykään käyttämään lippuja eikä lipuille ei löydy toista käyttäjää yhdistyksen kautta. Liput laskutetaan jäseniltä 29.1. ja laskulle tulee 7 pv maksuaika. 7.1. jälkeen ilmoittautuneille varaus on sitova.

Koska tällä hetkellä on koronan takia tilanne epävarma ja nopeasti muuttuva, niin annamme mahdollisuuden perua tarvittaessa osallistumisen 2 päivää ennen esitystä. Mikäli osallistuja tai perheenjäsen saa koronadiagnoosin tai määrätään karanteeniin, niin pyrimme tämänkin jälkeen löytämään lipuille uuden käyttäjän. Yritämme myös välttää lippujen käyttämättä jäämisen, jotta niistä ei jäisi kuluja yhdistykselle.

Kaikille tapahtumaan ilmottautuneille on lähetetty 4.1. viesti, jossa pyydetään vahvistamaan osallistuminen tapahtumaan.

Seuraamme aktiivisesti teatterin tiedotusta esityksen toteutumisesta, johon vaikuttavat yleiset koronarajoitukset.

Lisätietoja tapahtuma@hmp.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
30.1.2021
Aika:
12:00 - 14:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Helsingin kaupunginteatteri
Eläintarhantie 5
Helsinki,
+ Google Map

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com