Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pikku Papun Orkesterin konsertti

5 joulukuun @ 15:00

Pikku Papun Orkesteri saapuu kaikenikäisten kuulijoiden iloksi musisoimaan Sellosaliin! Konsertin lauluissa seikkailee iloinen, pieni kilpikonna Pikku Papu ystävineen. Lauluissa käsitellään ystävyyttä, iloa, kiukkua, ruoanlaittoa, luontoa, toisten kanssa toimeen tulemista – koko elämän kirjoa! Papu-hittien lisäksi konsertissa kuullaan uusia raikkaita sovituksia perinteistä lastenlauluista Mörri-Möykystä Lennä Lennä Leppäkerttuun. Pikku Papun Orkesterin konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Konserttia suositellaan yli 3-vuotiaille, kesto 45 min

Yhdistys on ostanut klo 15 konserttiin  lippuja riveille 10 ja 11. Liput myydään yhdistyksen ensisijaisesti jäsenperheille 13,50 e/kpl (mahdollisesti hintaa lasketaan, hintamuutoksesta tiedotetaan ilmoittautuneille tammi-helmikuun aikana). Mikäli lippuja jää varaamatta, niin niitä voidaan myydä yhdistyksen ulkopuolisillekin.

Ilmoittautuminen 16.1. – 28.11.2020 Jäsenille-osion Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivun kautta (sivu näkyy, kun on rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi ja on sisäänkirjautuneena sivustolle). Peruutus viimeistään  28.11.2020.

HUOM! Konsertin alkuperäinen päivämäärä oli 9.5., koronavirusepidemian vuoksi siirto 5.12.

Lisätietoja tapahtuma@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
5 joulukuun
Aika:
15:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Sellosali
Soittoniekanaukio 1 A
Espoo,
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.sellosali.fi