HMP-aktiivien syysterkut

Kesäloman päälle oli jotain mitä odottaa – nimittäin Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n hallituksen kehittämis- ja virkistyspäivä Nuuksiossa mökkeillen elokuun lopuksi. Kyllä se vain on parasta tässä yhdistystoiminnassa nämä ihmiset, sillä kyllä sitä vain odottikin, että pääsee näiden ihanien monikkoäitien kanssa suunnittelemaan tulevan syksyn ohjelmaa piristämään koko perheen eloa pimenevien päivien keskellä. Ja toki – kyllä siinä samalla tulee aina mukavasti sivuttua myös omaa jaksamista arjen hulinassa ja parit kikka kolmoset ja vuodatukset vaihdettua 😉 Eikä toki yhtään haitannut kokoustamisen päälle nautitut rauhassa syödyt ruokailut ja kiireettömät saunomiset 😉 Sehän on suorastaan lomaa, kun saa suunnitella kaikkea kivaa ja rupatella mitä parhaimmassa seurassa!

Talousasioitahan se pitää aina ruotia ja budjetointia, mutta onneksi meillä on tähän osaavaa porukkaa toiminnassa mukana – ei tosin allekirjoittanut, mutta nuo muut 😉 Sehän se parasta onkin, kun porukan osaaminen ja tietotaito on yhteensä hyvin laaja-alainen ja varmasti jokainen löytää tässä yhdistystoiminnassa ne omat mielenkiinnon ja osaamisen kohteensa toimia.

Mutta kovasti saatiin jälleen tapahtumiakin pöytäkirjoihin naputeltua. Siitä ne ideat vain aina kumpuilee, kun joku heittää ettei osaa letittää lapsensa hiuksia, toinen kertoo olevansa aivan mielikuvitukseton askartelun suhteen ja kolmas huikkasee, että teinit kyllä kaipaa vähän meikkiopastusta. Ja näistä toiveista tai jopa tarpeista ne lähtee tapahtumat pikkuhiljaa vain syntymään 🙂 Näitä toiveita ja tarpeita kuulemme kyllä mielellämme kaikilta meidän jäseniltämme – hihkaskaa vain tulemaan ja me muotoilemme siitä tapahtuman! Mutta paljon on kaikkea kivaa tulossa, että kyllä kalenterien sivut saavat nyt täyttöä.

Loistavaa on, että Vantaankosken jumppasali on meillä käytössä tämän lukuvuoden vanhaan tuttuun tapaan lauantaisin. Kovasti siihen mietimmekin toimintaa ja käyttötarkoitusta, jotta se palvelisi jäsenperheitämme mahdollisimman hyvin. Tähän mielellämme otamme vastaan myös ehdotuksia!

Perehdyimme porukalla myös uusiin nettisivuihin, sekä niiden ylläpitoon. Jaoimme roolituksia sen suhteen ja hieman tikustakin välillä vääntäen sivut ovat nyt huomattavasti enemmän porukalla hallinnassa 😉 Näin sitä aina vain oppii uutta, ei sekään yhtään huono piirre ole tässä toiminnassa.

Mutta sillä se syksy polkaistiin käyntiin – ja ei kyllä yhtään hullummalta syksy tosiaan näytäkään. Maanantaina kokoonnutaan seuraavan kerran kokoustamisen merkeissä – heittäkää ihmeessä meille ideoita tulemaan, joita haluatte meidän kokouksessa läpi käyvän, sillä kaikki ehdotukset ovat aina enemmän kuin tervetulleita!

Syksyisin terveisin,
Maiju