Monikkokirppis on enemmän kuin kirppis

Syksyisenä lauantaina 19.9. järjestettiin Kartanonkosken Pointilla monikkokirppis ties kuinka monetta kertaa. Paikalle saapui suuri osa myyjistä jo sovittua aikaa aiemmin, valmiina touhuilemaan! Yhdessä voimin saatiin ruokalan pöydät järjestettyä mukavaksi kirppiskäytäväksi, josta pystyi myös tuplavaunuilla kulkemaan. Myyjien joukossa oli sekä vanhoja konkareita että tuoreita monikkomammoja.

Kello 10 saivat ostajat käydä sisään, vaikka osa olikin jo livahtanut hitusen aiemminkin. Kahviota piti tällä kertaa Pakkalan palloseura ja erityistä kiitosta sai kahvin hinta -> oman tunnon mukaan. Kauppa kävi mukavasti ja iloinen puheensorina täytti tilan. Hinnat tuntuivat olevan kohdillaan ja monet ostajat löysivät juuri sitä, mitä olivat tulleet hakemaan. Täsmäiskuja olivat mm. sitterit ja pullon steriloija sekä syyskauteen sopivat kumisaappaat. Kaikista parhaimmaksi “löydöksi” nousi kuitenkin Brion kanto-/lämpöpussit, joiden monikäyttöisyys selvisi myyjälle itselleen kirppiksen aikana. Iloinen kirppismyyjä otti kantokassit pois myynnistä ja päätti ottaa omille kaksosilleen vielä lämpöpusseiksi käyttöön! “Olipa onni, että tuli puheeksi!”

Kirpputorilla vaihdettiin kuulumisia ja jaettiin vinkkejä. Ehdottomasti parasta antia monikkokirppiksellä oli vertaistuki, mitä ostosten lomassa jaettiin. Itselleni kävi lopulta niin, että lähes tappiolliseksi jäi tämä myyntikeikka, kun tuli tehtyä niin mahtavia löytöjä! Vaikka myyntivoitto jäi pieneksi, oli fiilis kuitenkin mainio! Toiminta monikkopiireissä on aina loistavaa kun ymmärrys ja kannustaminen on aivan omaa luokkaansa. Monikkokirppiksellä saat kaupan päälle rutkasti vertaistukea!

Kiitoksia kirppistelijöille!

HMP_kuvituskuva_kirpputori